Faptul că sunt îndrăgostită de roşii, nu mai este o noutate. Am încercat să nu risipesc ultimele cherry, încercănd o tartă nouă, cu blat de cheddar cheese, dupa o reţetă prezentată de Ana Olson. Nu am fost prea riguroasă în urmarea paşilor din reţeta originală, având unele adaptări personale. Tarta nu este un quiche, deoarece blatul are multă brânză cheddar, ceea ce-l face extrem de crocant şi gustos. REŢETĂ BLAT: - 250 gr. făină de grâu - 115 gr. unt - 230 gr. brânză cheddar - un sfert de linguriţă piper - un sfert de linguriţă sare, dacă brânza este sărată - una,două linguri de apă foarte rece, în functie de făina folosită UMPLUTURA: - 250 gr. brânză mascarpone sau brânză de vacă - 230 gr. cheddar - o ceapă de 25 gr. - câteva roşii uscate - 50 ml. oţet balsamic sau aromat - 50 ml.
Bine aţi venit în minunata lume a delicateselor culinare. Descendentele unor bunici pasionate de bucătăria tradiţională, din două zone diferite din punct de vedere gastronomic, Moldova şi Bucovina, încercăm prin influenţa noastră, ancorată la necesitățile cotidiene, să aducem în casele voastre gustul nealterat al bucatelor româneşti, dar şi internaţionale.