Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din septembrie 22, 2019

Tartă cu blat de brânză cheddar

          Faptul că sunt îndrăgostită de roşii, nu mai este o noutate. Am încercat să nu risipesc ultimele cherry, încercănd o tartă nouă, cu blat de cheddar cheese, dupa o reţetă prezentată de Ana Olson. Nu am fost prea riguroasă în urmarea paşilor din reţeta originală, având unele adaptări personale. Tarta nu este un quiche, deoarece blatul are multă brânză cheddar, ceea ce-l face extrem de crocant şi gustos. REŢETĂ BLAT:             - 250 gr. făină de grâu             - 115 gr. unt             - 230 gr. brânză cheddar             - un sfert de linguriţă piper             - un sfert de linguriţă sare, dacă brânza este sărată             - una,două linguri de apă foarte rece, în functie de făina folosită UMPLUTURA:               - 250 gr. brânză mascarpone sau brânză de vacă               - 230 gr. cheddar                - o ceapă de 25 gr.               - câteva roşii uscate               - 50 ml. oţet balsamic sau aromat               - 50 ml.