Ideea de a combina gălbiorii într-o tartă, alături de ceapă, cu morcovul, a fost pur întâmplătoare. De mult timp cochetam cu dorinţa de a pregăti o Tatin cu ciuperci şi ceapă. Faptul că am avut disponibili acei morcovi fragezi şi dulci, m-a făcut să nu-i irosesc aiurea şi să-i adaug, desăvârşind incredibil de reuşit gustul acestei minunate tarte. Nu o să vă mint şi din start voi recunoaşte că foietajul l-am cumpărat. Am evitat până acum să postez preparate în care contribuţia mea era doar pe jumătate, dar de ce să nu ne bucurăm de ceva bun, chiar dacă efortul nu este total al celui ce găteşte. Atât mai adaug legat de foietaj, dacă îl cumpăraţi, optaţi pentru unul cu unt. Când găsiţi acest sortiment, e bine să vă faceţi o provizie în congelator, iar atunci când doriţi să pregătiţi tarta, jumătate din munca pentru reţetă constă doar în decongelarea blatului. De obicei, tarta Tatin se lucrează în cratiţa în care se şi coace în cuptor, deci alege
Bine aţi venit în minunata lume a delicateselor culinare. Descendentele unor bunici pasionate de bucătăria tradiţională, din două zone diferite din punct de vedere gastronomic, Moldova şi Bucovina, încercăm prin influenţa noastră, ancorată la necesitățile cotidiene, să aducem în casele voastre gustul nealterat al bucatelor româneşti, dar şi internaţionale.