Un chec delicios, care este varianta salvatoare pentru gustarea de la micul dejun. O felie de chec, o cafea sunt suficiente pentru a începe ziua cu forţe proaspete. Reţeta este foarte uşor de modificat, în funcţie de ce aveţi prin frigider şi de dispoziţia dumneavoastră sau mai exact poftele ce vă inspiră. Eu am folosit fistic, pe care îl puteţi înlocui cu migdale sau nuci. Roşiile pot fi prune prune sau ananas. Brânza de capră a fost varianta aleasă de mine, dar l-am copt şi cu brânză feta . Opţiunile pot fi multiple, de multe ori şi în funcţie de ce mai aveţi prin frigider. REŢETA: - 4 ouă - 150 ml ulei de măsline - 100 ml lapte - 50 gr iaurt - 100 gr. fistic - 250 gr. făină - 1 pachet de praf de copt - 150 cremă de brânză de capră - 100 gr. roşii uscate conservate în ulei - un sfert de linguriţă de sare ( mai puţină daca brânza pe care o folosiţi este sărată)
Bine aţi venit în minunata lume a delicateselor culinare. Descendentele unor bunici pasionate de bucătăria tradiţională, din două zone diferite din punct de vedere gastronomic, Moldova şi Bucovina, încercăm prin influenţa noastră, ancorată la necesitățile cotidiene, să aducem în casele voastre gustul nealterat al bucatelor româneşti, dar şi internaţionale.