Toate culorile şi aromele sfârşitului de vară, în această minunată tartă. Dacă doriţi să vă impresionaţi musafirii sau familia, preparaţi această delicioasă plăcintă cu brânză , ornată cu felii de roşii. Brânza folosită, poate fi ricotta, brânză de vacă, telemea, ce aveţi în frigider, în combinaţiile pe care le doriţi. Pur şi simplu jucaţi-vă cu gusturile, dând frâu liber imaginaţiei ! Eu am folosit brânză de vacă şi o telemea sărată. REŢETA : - o vânătă mică ( maxim 250 grame vânătă tăiată cubuleţe) - 50 ml ulei de măsline - 3 sau 4 căţei de usturoi - 3 frunze de salvie verde - o crenguţă oregano - 5 roşii uscate - o lingură de seminţe de floarea soarelui - o lingură de seminţe de dovleag şi în plus câteva pentru ornat tarta - 2 linguri cu măsline tocate grosier.
Bine aţi venit în minunata lume a delicateselor culinare. Descendentele unor bunici pasionate de bucătăria tradiţională, din două zone diferite din punct de vedere gastronomic, Moldova şi Bucovina, încercăm prin influenţa noastră, ancorată la necesitățile cotidiene, să aducem în casele voastre gustul nealterat al bucatelor româneşti, dar şi internaţionale.