O reţetă rapidă pentru prepararea cotletelor de porc. Cotletele înainte de preparare, trebuie scoase de la frigider și lasate până ajung la temperatura camerei. Se asezonează cu sare și piper. Cât se încălzesc cotletele ne pregătim mirodeniile: frunze de salvie, rozmarin, cimbru, oregano,busuioc, flori de limba mielului, piper boabe. Intr-o tigaie, care poate fi introdusă şi în cuptor, se incinge puţin ulei de măsline, apoi se prăjesc cotletele, două, trei minute pe o parte şi două, trei minute pe cealaltă parte. După ce am pârjolit puţin bunătatea de carne, stingem totul cu jumatate de pahar de vin . Ţinem tigaia pe foc până se evaporă alcoolul, apoi în cuptor! Lăsăm friptura la cuptor, până se rumenşte bine- aproximativ 30 minute ! Poftă bună !
Bine aţi venit în minunata lume a delicateselor culinare. Descendentele unor bunici pasionate de bucătăria tradiţională, din două zone diferite din punct de vedere gastronomic, Moldova şi Bucovina, încercăm prin influenţa noastră, ancorată la necesitățile cotidiene, să aducem în casele voastre gustul nealterat al bucatelor româneşti, dar şi internaţionale.