Crackers cu parmezan şi pudră de hribi uscaţi. De ce să-i cumpăraţi, când puteţi să -i faceţi rapid, după gustul vostru. Eu am avut poftă să-i ronţăi usor picanţi, pentru că în râşniţa unde am făcut pudra de hribi, am pus şi un ardei iute, dar şi flori de busuioc uscat , cimbru şi chimen. I-am tapetat cu susan negru şi chimen, 😄 o parte din ei, iar ceilalţi au fost imbracaţi cu susan alb. Aceşti biscuiţi săraţi, sunt delicioşi chiar şi dimineaţa, când vă beţi cafeaua, ca să nu mai zic, de ajutorul lor, când încropiţi un meniu rece, rapid, seara, în faţa televizorului, lângă un pahar de vin sau o bere. Reţetă: - 360 gr. făină - 80 gr. parmezan ras - 2 linguriţe de zahăr - o linguriţă cu vârf de sare - 2 linguriţe de busuioc - 2 linguriţe de cimbru - 1 linguriţă rasă de pudră de hribi - un ardei iute uscat - 4 căţei de usturoi
Bine aţi venit în minunata lume a delicateselor culinare. Descendentele unor bunici pasionate de bucătăria tradiţională, din două zone diferite din punct de vedere gastronomic, Moldova şi Bucovina, încercăm prin influenţa noastră, ancorată la necesitățile cotidiene, să aducem în casele voastre gustul nealterat al bucatelor româneşti, dar şi internaţionale.