Doriţi un aperitiv sănătos şi rapid de pregătit ? Vă recomand aceste grisine sărate sau mai puţin sărate, delicioase, lângă un pahar de bere vara sau servite cu dulceaţă de ardei iuţi, iarna. Tot ce vă trebuie, este o cana de 200 ml, drept măsură pentru ingrediente, dorinţa de a bucătări câteva minute şi puţin din timpul vostru. Efortul mic va avea o răsplată înzecită. Reţetă: - o cană de 200 ml plină cu făină de porumb ( o făină mai fină ) - o cană de 200 ml plină cu făină de grâu - 100 gr unt - un plic de praf de copt - o lingură de smântână - o linguriţă de sare - 4 linguri de apă clocotită Preparare: Iniţial se amestecă făina, sarea, praful de copt: ...... se adaugă smântâna şi untul, până se obţine un amestec nisipos: Ultima et
Bine aţi venit în minunata lume a delicateselor culinare. Descendentele unor bunici pasionate de bucătăria tradiţională, din două zone diferite din punct de vedere gastronomic, Moldova şi Bucovina, încercăm prin influenţa noastră, ancorată la necesitățile cotidiene, să aducem în casele voastre gustul nealterat al bucatelor româneşti, dar şi internaţionale.