Vedeta toamnei, mărul, acest fruct aromat şi plin de vitamine, este cel mai iubit ingredient al dulciurilor în acest anotimp. Tarta pe care am preparat-o, este una clasică în bucătăria franceză, dar am modificat puţin raportul ingredientelor, ba chiar şi al mirodeniilor. Ceea ce am obţinut, a avut un gust divin, de scorţişoară cu ghimbir, numai bun, într-o zi ploioasă şi mohorâtă la sfârşit de octombrie. Modul de preparare este foarte uşor, chiar şi cei neiniţiaţi cu bucătăria, pot să îndrăznească să o incerce. Aveti nevoie de un robot de bucatarie, pentru un minim efort sau char si fara, puteti sa va jucati putin cu telul de batut oua. 😃 Reţetă : - 120 gr. făină - un pachet de praf de copt - o jumătate linguriţă de bicarbonat de sodiu - zeama de la o lămâie - un vârf de linguriţă de sare - o jumătate de linguriţă de ghimbir proaspăt sau un sfert de linguriţă de ghimbir con
Bine aţi venit în minunata lume a delicateselor culinare. Descendentele unor bunici pasionate de bucătăria tradiţională, din două zone diferite din punct de vedere gastronomic, Moldova şi Bucovina, încercăm prin influenţa noastră, ancorată la necesitățile cotidiene, să aducem în casele voastre gustul nealterat al bucatelor româneşti, dar şi internaţionale.