Tarta cu peşte afumat şi boabe de rodie, am facut-o prima dată ca ruladă. Cineva mi-a dat reţeta de ruladă cu sardine din conservă şi unt . M-am gandit că ar fi mai delicios cu ceva afumat şi am cumpărat macrou. Pentru că tot îmi plac variaţiile pe reţete clasice, am zis de ce unt, mai bine mascarpone. La sfarsit, pentru că era cam anostă vizual, am auncat şi câteva boabe de rodie. A fost foarte , foarte apreciată de cei ce au gustat-o şi etapa următoare a fost să o montez într-o tartă. Retetă Blatul: - 500 gr. făină - 250 gr. unt - 1 gălbenuş - 1, 2 linguri de apă foarte, foarte rece (depinde de făină) - puţină sare - suplimentar un cub mic de unt pentru uns tava în care coaceţi tarta Umplutura: - 3 peşti afumati (
Bine aţi venit în minunata lume a delicateselor culinare. Descendentele unor bunici pasionate de bucătăria tradiţională, din două zone diferite din punct de vedere gastronomic, Moldova şi Bucovina, încercăm prin influenţa noastră, ancorată la necesitățile cotidiene, să aducem în casele voastre gustul nealterat al bucatelor româneşti, dar şi internaţionale.