Seria tarte cu fructe proaspete continuă. O combinaţie interesantă, este crema de vanilie cu struguri. Profitând de faptul că pieţele abundă de struguri aromaţi, gustoşi şi dulci, am zis de ce nu? Ce a rezultat, nu am cuvinte! REŢETĂ: Blatul: - 400 gr. făină - 200 gr. unt - 115 gr. zahăr - 1 gălbenuş - 1, 2 linguri de apă foarte, foarte rece (depinde de făină) - puţină sare - suplimentar un cub mic de unt pentru uns tava în care coaceţi tarta Crema: - 8 gălbenuşuri - 200 gr .zahăr - 60 gr. amidon de porumb - 1 litru lapte - 100 grame de unt - un sfert de linguriţă de sare - u
Bine aţi venit în minunata lume a delicateselor culinare. Descendentele unor bunici pasionate de bucătăria tradiţională, din două zone diferite din punct de vedere gastronomic, Moldova şi Bucovina, încercăm prin influenţa noastră, ancorată la necesitățile cotidiene, să aducem în casele voastre gustul nealterat al bucatelor româneşti, dar şi internaţionale.