Cine spune că ciuperca nu poate fi integrată într-o reţetă pentru un dulce, greşeşte. Tarta mea vegană, cu ciocolată amăruie, nu prea dulce, are şi în blat şi în caramel, pudră de hribi uscaţi. Faptul că reţetele vegane pot produce anumite frustrări iubitorilor de dulciuri, este un mit cred eu, deoarece gustul nu -ţi clincăie clopoţeii, care să te atenţioneze că ceve nu este ok. Pur şi simplu dacă nu ştiam că e o rețetă vegana, consideram că este o prăjitură, ca oricare alta. Am considerat că dacă merg pe linia naturală, tot ce este proteină animală să înlătur, chiar şi zahărul, dulceaţa fiind dată de două banane foarte bine coapte (e vorba de acele banane cu coajă neagră, pe care suntem tentaţi să le aruncăm, deosebit de dulci, dar mai ales aromate). Intr-o astfel de reţetă, oul este înlocuit cu succes de banană, proporţia fiind de un ou la o banană sau mă rog, invers 😊. Pentru a fi sinceră, am completat şi cu o lingură cu vârf ,cu miere
Bine aţi venit în minunata lume a delicateselor culinare. Descendentele unor bunici pasionate de bucătăria tradiţională, din două zone diferite din punct de vedere gastronomic, Moldova şi Bucovina, încercăm prin influenţa noastră, ancorată la necesitățile cotidiene, să aducem în casele voastre gustul nealterat al bucatelor româneşti, dar şi internaţionale.